Wereldrecord. (Mallorca)

24 08 10 17:50 by
Gisteravond kreeg ik als tip: ‘veel pannenkoeken eten met honing’. Dit was het recept voor een caloriebom en trage suikers. Veel verstand van voeding heb ik niet, maar baad het niet, schaad het niet dacht ik en at me ongans in die dingen! Nog een keer een hongerklop krijgen gaat mij niet overkomen! Ik nam zelfs pannenkoeken mee voor onderweg.

We komen vandaag op de foto met de snelste man op de fiets. Fred Rompelberg. 268 km per uur op de fiets, 1 mijl lang! Het duurde allemaal wel lang en het was koud. We willen weer knallen (tik tik)! De speedgroep was inmiddels opgeheven. Die waren als beklopten aan het fietsen. Gisteren vaak op Wiel moeten wachten maar toch nog een gemiddelde van 29,5. De speedgroep had 30,4 gemiddeld. Wiel is net als zijn zoon, geen goede klimmer. Daar wachten we dan ook gewoon op. Punt. Dus als een gek die ene km harder fietsen of lekker toeren zoals ons? Heb nog steeds geen spijt van de wijze raad van John die ik heb opgevolgd: “als het fietsen in de toergroep niet hard genoeg gaat kun je altijd nog in de speedgroep” Maar we fietsen echt lekker met z’n allen!

Vandaag de Oriënt beklommen. Marco was slecht in orde en moest tijdens de klim afstappen. Belgen omschreven hem als “boskakker”. Hij is de bus ingestapt en heeft donderdag pas weer de fiets gepakt! Misschien was de rit te zwaar voor hem. 1300 hoogtemeters in totaal.
Weer was de Nederlander-die-nooit-geen-kopwerk-doet uit zijn windscherm gekropen en probeerde eerder boven te zijn dan ons. Heel even zat hij in mijn wiel. Even opschakelen naar de grote plaat dan gaan staan op de pedalen en jezelf kwaad maken. Toen was hij bij de eerstvolgende haarspeldbocht ver achter me. Nu eigen tempo omhoog. Peter kwam helaas net na hem boven.

Bij het inleveren van de fietsen zag ik Fred Rompelberg roken. Ik zei dat hij in goede conditie moest zijn en niet moest roken want ik had vandaag alweer een serieuze poging gedaan naar zijn wereldrecord. De drukke Fred zei: “jij bent mijn vriend” en schudde mijn hand klopte mij op de schouder en keek of de wereldkampioen mecanicien zijn werk wel goed deed.

ik kom alleen nog 200 km/h tekort

112,00 km gefietst

Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging
Joseph () (URL) - 12 10 16 - 09:16

You must indulge in a contest for among the greatest blogs over the internet. Ill suggest this web website!
Paul () (URL) - 06 12 16 - 09:34

It’s actually a great and helpful piece of information. I am glad that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
Mark () (URL) - 01 02 17 - 11:14

This kind of game gives a real experience of
James () (URL) - 05 05 17 - 03:51


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: Emoticons / Textile


( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.