Bedankt John! (Mallorca)

06 07 10 06:35 by
Wel of niet met de speedgroep mee. Dat was DE vraag bij het ontbijt. Bij marco was het duidelijk: Speedgroep.

Eerst vertrek je naar een punt op 10km. 10 km lang vals plat omhoog. Daar komen alle groepen bij elkaar. Mocht je de verkeerde keus hebben gemaakt, kun je nu nog switchen. Marco kwam (met hangende pootjes) terug naar ons. Wij zitten in de tourgroep. Zelf zat ik nog te twijfelen om mee te gaan met de speedgroep. Maar na de wijze woorden van John aan het ontbijt ben ik toch met de tourgroep meegegaan. Bedankt John!

Vandaag gaan we de San Salvador beklimmen. Iets boven de 500 meter hoog met 6% stijging. Mijn 2e beklimming ooit. De Nederlander die mee was drukte zich de hele dag, maar op de berg kwam hij uit zijn stulpje. Dat zal toch niet gebeuren! Dat ga ik voorkomen! Maar dat zal me duur komen te staan...

Wiel had het moeilijk op de terugweg. Maar dat duurde bij mij ook niet lang meer. Henk, begeleider en ex-chirurg gaf me nog een keer een duw zodat ik weer bij kwam in het “peloton”. Maar op 30 km voor het eind ging bij mij ook het licht uit. Hongerklop. John: ”als je een hongerklop hebt, is het net alsof je water in je benen hebt. Je kunt dan helemaal niets meer!” Bedankt John, die opbeurende woorden helpen me nu! (dit deed me weer denken aan de winter van 2009/2010 ergens bij Azewijn op de woensdagavond training, terwijl mijn remmen achteraf aan liepen en daarom voorzichtig ben met de opmerking: ‘starten - lopen’ )

Iedereen fietste door, maar John wachtte op me en gaf me eten. Eten en een gelzakje. “een half zakje is ruim voldoende!” zei John nog, maar hij was al op. De tijd om die zin uit te spreken is ruim voldoende om het zakje binnenste buiten te zuigen! John hield me verder uit de wind. Bedankt John! Wiel, Peter en Marco hadden zich inmiddels ook al verzameld aan de drukke weg naar beneden om mij thuis te brengen. Henk bleef ook tot het bittere eind bij ons. Peter de andere begeleider, de Nederlander, een Duitser van ruim 2 meter die aan triatlon doet en Jos fietsten door. Voor de finale.

Afzien en mooi terug kijken op de rit ligt dicht bij elkaar. Ook al ben je zo leeg gefietst ik kijk er echt heel mooi op terug.

NOGMAALS BEDANKT JOHN!

153,52 km gefietst.

Jezus. Ik ben al trots op mezelf als ik 12 km fiets ;)

enneh, even wat anders:
http://melkweg.nl/artikelpagina.jsp?arti..
Ga je erheen? ^^
Moest aan jou denken toen ik t las door de Joey Cape & Tony Sly cd die ik dankzij jou echt grijs gedraaid heb ;)
Eva () (URL) - 13 07 10 - 16:34

Hej Eva,

Nee, ik ben dan op vakantie. Anders waren we er zeker te vinden!
Ga jij er wel heen?
Maar ik denk trouwens niet dat het acoustisch word! :-D

Gisteren op de Zwarte Cross geweest bij Volbeat, ook wel iets voor jou denk ik!
KoelkasT () (URL) - 17 07 10 - 20:18

I truly prize your function, Wonderful post.
John () (URL) - 04 11 16 - 09:51

Very good blog post.Really thank you! Fantastic.
Michael () (URL) - 19 12 16 - 06:57

reverse lookup cell phone free Your positions constantly have a decent amount of really
Michael () (URL) - 12 03 17 - 15:42


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: Emoticons / Textile


( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.