Thuis

30 01 13 20:00 by

(Zaterdag 10-04-2010)


Weer terug naar huis. Het is leuk om te gaan maar ook weer fijn om terug te gaan naar huis. De benen zijn goed te voelen. Het is mooi geweest.

Dit keer als 1 van de eersten de koffer terug. Johan had deze keer pech. Hij was zijn portemonnee verloren in het vliegtuig. Maar achteraf heeft ook hij die weer terug gekregen. Net zoals Marco en Peter. Zij hebben hun portemonnee ook terug gekregen. Iemand heeft hun portemonnee teruggebracht. Geld was er alleen uit.

Terug in de bus begon John langzaam in slaap te vallen. Zonnetje schijnt lekker naar binnen in de bus. Veel kilometers gemaakt afgelopen week en het hobbelen van de bus schommelt hem in slaap. Het had mij kunnen overkomen.
Maar ik waszijn actie van dinsdagnacht nog niet vergeten. Dus ik sloop naar hem toe: “wakker worden wakker worden wakker worden!”

Hij wordt ,denk ik, nu nog badend in het zweet wakker van een nachtmerrie met mij in de hoofdrol. Begrijpelijk.

Bij de Wildt aangekomen stond het thuisfront op ons te wachten!

Allemaal bedankt.

Vooral ook de organisatie door John en Marco. Het was een onvergetelijke mooie week! Gezellig, lekker gefietst en mooi weer.
Bedankt!

Groeten Koelkast

p.s.: nog 1 keer. Zing gewoon achter het beeldscherm nog 1 keer het nummer van Fred Rompelberg keihard mee. Of je nu op het werk bent, op de computer kamer ergens in huis, een internetcafe of op je mobiel in de trein. Gewoon nog 1 keer zingen. Gewoon omdat het zo lekker weg zingt:
Heilie Heilo heilie heilie heilo heilie heilo heilie heilo Heilie Heilo!