Tourtocht Dinxperlo

23 10 12 19:33 by
Afgelopen zondag kreeg ik het idee dat er behoefte er aan was om er over te praten (elkaar vasthouden, troosten enz.?), elke keer werd het weer opgerakeld. Elke keer ging het er weer over, welk gesprek met wie dan ook.
Toen heb ik er niets over gezegd en praatte maar een beetje met de meute mee.

Dat komt omdat ik eigenlijk bezig was met een wetenschappelijk test. Een test die niet te meten is, maar empirisch bepaald moet worden en de resultaten nog niet binnen waren. En aangezien de wetenschap mij interesseert heb ik mezelf opgeofferd die bewuste zondag (tourtocht Dinxperlo) aan de wetenschap.

Deze zondag fietste ik met een doel, of beter, met een stelling in mijn hoofd:
“slootkanten moet je fietsen zoals de kasseienstroken in de ronde van Vlaanderen: met de grote plaat vol gas eroverheen!”
In Dinxperlo heb ik dat gedaan. Althans VOOR de pauze.

Na de pauze was ik bezig met de (logische?) stelling/vraag voor de week erop:
“hoe houd ik dat een tourtocht lang vol?”