Depreciatiefactor

08 12 09 19:40 by

“Het kan zo zijn dat bij oplevering van een bouw de tl buizen feller branden dan omschreven staat in het bestek. Dit kan als men bij ontwerp rekening houd met de depreciatiefactor. De zogeheten vervuilingsgraad”Combineer nu het bovenstaande dat ik ergens ver weg gestopt had in de grijze hersenmassa en nooit gedacht had het ooit weer te gebruiken en het versieren van vrouwen. Een leraar op de MTS zei namelijk toen dat als je dat uit je hoofd leerde en gebruikte op een zaterdagavond om een vrouw te versieren je grote kans maakte.

Nog steeds vraag ik me af naar wat voor een uitgaansgelegenheden hij vroeger heen ging. Nu nog wordt ik ’s nachts wel eens waker met wegrennende vrouwen.
Vandaag op het werk kwam het weer ter sprake, en vloeiend kwam de zin weer bovendrijven. Ondanks dat ik dacht dat het echt heel ver in 1 van de kronkels in mijn grijze hersenmassa was vast komen te zitten.

Mijn collega was de eerste bij wie het indruk maakte. Nu hoop ik niet dat hij denkt dat ik hem probeerde te versieren.

Weet zelfs niet eens wat het precies betekent, die zin.