Fiesta

22 11 09 20:38 by
Zangeres zonder naam, en haar tijdloze muziek:

“Ik ben naar Mexico gekomen
Het land van liefde en van zon
‘t Was in de schaduw van de bomen
Dat net als in dromen
Het sprookje begon

Ik was daar op een groot fiesta...”

En voor diegenen die op dat fiesta waren, maar wat beeldmateriaal mist van die avond:

ZIE DE FOTO’S!

Het was een geslaagd feest. Allen bedankt!

Montferlandrun

18 11 09 17:57 by
Kameraden van mij zeggen tegen me: “ ik weet nog wel dat je vroeger altijd zei dat hardlopen niks aan was” en dat terwijl ik nu hard aan het trainen ben voor de Montferlandrun. En ik kom er nog steeds niet van terug. Rennen is echt helemaal niets aan.

Met rennen lijkt het alsof de 15 km een eeuwigheid duurt. Overal spierpijn op de meest rare plaatsen, zelfs op plaatsen dat je je afvraagt WAAROM daar spieren lopen. Kans op blessures is erg groot, zelf ook al veel last van “kwaaltjes” gehad van de lies tot aan de kleine teen.Waarom ik het dan toch wil lopen?
Was iets met een soort van weddenschap, goede voornemens van 2009 en bier.

HEEL VEEL BIER.

No Fun At All

02 11 09 15:21 by
Afgelopen weekend was een muzikaal weekend. Eerst in het dorp naar de Dru fabriek waar we eigenlijk naar de Original 60 soul show wilden, maar geen kaarten voor hadden: UITVERKOCHT. Dan maar naar een andere zaal. Haze speelde er. Ik wordt altijd een beetje agressief als een live bandje instrumenten bespelen waar trompetmuziek of panfluitdeuntjes uit komen en met 1 druk op de knop met dezelfde toets een koebel ten gehore kunnen laten komen.

Heel verhaal, maar we konden uiteindelijk toch nog naar de soulshow. Staat er een man op het podium heel stoer te zijn. Kaal hoofd, waarschijnlijk veel tattoos en heel erg aan zijn choreografie heeft gewerkt. En wat bespeelde hij: een tamboerijn. Anticlimax dus.

Dan zondag. Om 12:00 uur vertrokken uit de achteroek naar de onbewoonde wereld: Sneek. 15:00 uur in de middag trad er No Fun At All op. 8 jaar uit elkaar geweest en had niet durven dromen dat deze goden weer bij elkaar kwamen. Laat staan dat ik ze zou gaan zien. Muziek met passie geschreven. Straalden ze ook uit. Niet zoals Haze niet zelfverzekerde covers ten gehore laten brengen, maar knallen.

Oordeel zelf: