Ongeval

10 10 09 09:52 by
Bijna ben je je eigen val vergeten. Op een beurs sprak ik nog wel de man die mij heeft weggebracht naar het ziekenhuis. Dan heb je het er wel even over. Grappig hoe hij het verteld in het tukkers-taaltje.
Nog geen goede week erna, een mountainbiker overleden in Lochem. Meteen internet afstruinen over hoe en wat. In die buurt ben ik ook gevallen. Lees verhalen over meer het afsluiten van die bult. Vorig jaar was er ook nog iemand afgevoerd naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

Zelf mountainbike ik veel, ook gevallen met de mountainbike van een bult in die buurt. Je trekt je die dingen dan toch aan.

Dan zie je de krant, een foto. Verrek! Daar ben ik ook gevallen. Op die bult. Een man vertelt zijn verhaal. Bijna hetzelfde als bij mij.

In het ziekenhuis sliep ik de eerste 5 dagen met een operatiejasje. Elke 2 uur wakker gemaakt. Bang dat ik misschien dood zou bloeden. Op dat moment denk je alleen aan jezelf. Hopend dat je beter wordt. De volgende dagen in het ziekenhuis denk je dat het aan jou lag: onbekend terrein, onbekende bult, verkeerd ingeschat, verkeerd terrecht gekomen.

Nu denk ik, had ik er melding van moeten maken? Dan was dit niet gebeurd.