Hotel

25 08 09 07:02 by
Heb 2 weken in Italië op een camping gestaan afgelopen vakantie. Dat betekent 2687 keer goedemorgen/middag of avond zeggen in de meest vreemde talen die ik ook nog niet eens helemaal meester ben. Geen van de mensen heeft geprobeerd in MIJN taal goedemorgen/middag of avond te wensen.
Het ergste is nog wel het toilet. Daar heb ik 14 keer geluidloos geprobeerd te poepen. Dat is me 10 keer gelukt. De andere 4 keer lukte dat niet en stonden er net 2 mooie vrouwen te wachten van een jaar of 25, terwijl ik met een rood aangelopen hoofd naar buiten kwam van het drukken.
Ik heb van de 14 thema-avonden er toch nog 10 weten te negeren. 2 van die avonden waren het ergst: de Hollandse avond. Daarvoor ga ik toch niet naar Italie!
Helaas zaten we dicht bij een podium waar het animatieteam de kinderen dagenlang werden vast gehouden zonder enige vorm van proces. Elke avond moesten de kinderen op dezelfde muziek hetzelfde dansje voor de ouders opvoeren. Dat team ga ik nu ook aangeven bij Amnestie International.
Ben 6 keer herkend door andere Nederlanders, 4 hadden het goed. 2 bleken me achteraf helemaal niet te kennen.
Ik heb 21 nieuwe vrienden leren kennen. Van de helft weet ik de naam niet meer. Helaas staan de dia avonden al gepland.
De gespreksonderwerpen gingen vooral over de file bij de Gotthart, het weer of over de achteruitgang van de camping of de asociale Duitser op de hoek met z’n te grote auto.
Totaal 12 keer de auto gepakt om ergens heen te gaan. 10 keer op de heenweg zat er een Nederlander achter mij. 2 keer een Duitser. Op de terugweg zat er 12 keer een Italiaan naar mij te toeteren, gebaren te maken dat het niet opschoot omdat ik het gat 10 cm te lang liet worden tussen mijn voorganger. 12 keer ingehaald door die Italianen waar het ook eigenlijk niet kon. Waardoor ik weer een Nederlander achter me had rijden.
Ik heb 2 keer geluidloos ruzie gemaakt met mijn vriendin. 8 keer geluidloos een nummertje gemaakt.
Een jaar lang gewerkt voor 2 weken survival bij ruim 30 graden. De huidkanker kan elk moment doorbreken. De darmen zijn van streek. De rug is verpaupert. Zeer slecht geslapen. Super gestrest van de autoritten.

Wat is er mis met een hotel ergens in Nederland?