Rups

16 06 09 19:47 by
“Heftiger en langduriger dan brandnetels” lees ik op de eerste site waar ik op kom om te kijken hoe je de jeuk van een processierups kunt verminderen. Normaal kijk ik nooit op internet naar “kwaaltjes” die je eventueel hebt, of er van kunt krijgen. Maar nu is het anders. Van jeuk wordt je helemaal GEK!!

Het is sinds afgelopen zaterdag een jaar geleden dat ik een ongeluk heb gehad. Dan denk je er nog wel eens op terug hoe je er dan bij ligt op de intensive care. En toch voelt het nu erger. Nachtenlang wakker, blijft maar krabben tot bloedens toe!

De hele club waarmee ik heb gefietst heeft het ook! Soort van praatgroepen worden er al opgericht. Trefpunt van deze workshops is de drogisterij of apotheek. Tubes mentholzalf gaan er doorheen, en het wordt maar niet minder.

En zo’n processierups ziet er zo klein en schattig uit met die “pluchen” haartjes....

4-daagse

09 06 09 18:28 by
Voor diegene die langer hier komen, mochten het waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat ik veel fiets. Nu was er afgelopen week de avond 4 daagse in het dorp. Het kan bij lange na niet tippen aan de 4-daagse van Nijmegen. Maximum afstand is de 15 km.
De fietsclub waar ik bij zit hadden ook een clubje bij elkaar om te gaan lopen. Of ik ook mee wilde doen.

Als ik ERGENS een hekel aan heb is het wel aan de 4-daagse. Leraren die als een duivel de kinderen in het gareel houden (het is geen school!) de erge liedjes over een hondje van een bakker en kapitein Jack doet het ook goed. Nog erger is de gitaar die meegezeuld wordt. Maargoed, of ik mee doe.

Ten eerste ik zit bij een WIELERCLUB, niet bij een WANDEL club! (hoewel de wielerclub wel steeds meer op een alcoholistenclub begint te lijken)
Ten tweede valt de eerste avond al op een trainingsavond, gezien de kilometercompetitie kan ik geen kilometer missen! (ik mis er al zoveel!)

Maargoed, als je dan op die eerste avond tot half 2 in het clubgebouw Kroeg blijft hangen kom je op goede ideeën om de lopende wielrenners mentaal te ondersteunen:


enkele leden RTC de Wildt zoeken nieuwe hobby ivm slechte fietsprestaties