Oudjes

11 05 09 19:53 by
Asociaal vinden mensen ouder dan pak hem beet 40, hoe de jeugd tegenwoordig op de weg fietst. Zonder licht, met z’n 3-en naast elkaar. Totaal geen respect meer voor de ouderen.

Diezelfde doelgroep heeft het ook altijd over ons wielrenners op de weg. Asociaal hoor ik vaak op feestjes en dergelijke. Ze menen dat de hele weg van hun is. Laten ze gewoon op het fietspad fietsen.


Nu ben ik zo’n wielrenner die op de weg fietst i.p.v. het fietspad, en (vind ik zelf) behoor nog onder het kopje jeugd. En ik ERGER me dood aan die oudjes van boven de 40. Als jeugd ga ik altijd aan de kant, ZELFS als we maar met z’n 2-en fietsen. Blijf altijd netjes aan mijn weghelft.

Daarom fiets ik als wielrenner op de weg, want de ouderen van vandaag die menen alsof ze wielrenners op de weg zijn!!

Sexrelatie

03 05 09 19:36 by
Vandaag onze eigen toertocht gereden. 125km lang. Ik reed hem met een collega van mij. 2 leden van de wielerclub waren al vooruit. Die wilden wij inhalen.

Ik al 1,5 week niet gefietst, hij op een fiets zag eruit alsof Hij deze behandelde alsof hij er een seksrelatie mee onderhield. ´Goed om op te rijden, maar voor de rest er niets mee te maken willen hebben.´ Ik zou deze fiets zeker met meer respect behandelen! Een fiets van een kampioen behoord nu eenmaal schoon te zijn.

In dit geval maakt dat niet uit, al die modder op de fiets/tussen de ketting. Volledig kapot gereden door hem! Tel daarbij op de lekke band en de 1,5 week dat ik niet gefietst heb. Het is allemaal misschien psychologisch en zit het tussen de oren, maar het werkte niet mee.

Ik zeg het niet graag, maar ben op waarde geklopt.

De rotzakken!