Willem aka don guan/casanova

Dit zegt eigenlijk al haast genoeg. Willem is de player onder de koelkasten en gelijk de oudste. Ze zeggen dat mannen naarmate ze ouder worden meer sex-appeal krijgen. wie zijn wij dan om dit tegen te praten?

Nu Willem op kamers zit loopt hij een sociale koelkast achterstand op. Gelukkig houd Jos hem regelmatig op de hoogte via skype tijdens zijn praatsessies.

Bij Willem thuis is onze thuisbasis gevestigd. Willem vond zichzelf een beetje de opzichter tijdens de bouw vanuit Arnhem. Hij belt elke donderdag (de dag van het bouwen) om te horen hoe het gaat en wat er nog MOET gaan gebeuren. Alleen is er slecht bereik in big city Sinderen dus hij valt nogal vaak weg.

Willem is een echte doorsnee Nederlander de maatschappij dat is WILLEM. Verder is hij interieur van de radstake waar hij elke zaterdagavond samen me Jonas te spotten is, en gaat Jonas niet dan gaat hij wel alleen.

Willem is ook gelijk de enige koelkast die van voetbal houd (de doorsnee Nederlandse man) Maar ook hier loopt het vaak spaak met de rest van de koelkasten dus in het hok wordt geen voetbal gekeken.