Marc = me R1

En als hij dood gaat was hij R1

Marc is de enig die met een meid uit kan gaan en dan alleen nog onthoud wat voor een auto/motor zijn aantaande schoonvader/moeder heeft. Marc leeft voor het carbid schieten op oudjaarsdag. Het hele jaar is hij bezig met een beter manier te verzinnen om harder, hoger en verder te knallen. Na 1 CV ketel ontsteking kwamen er (wegens groot suc6) al 2 met Launch Control. Maar als dan 1 van die bussen weigert is hij ook meteen in grote paniek. Wie weet wat we volgend jaar van hem kunnen verwachten. (Denk watertank 200 L)

Zijn Motor (de R1) is zijn passie vraag Marc je motor of je vrouw dan……….. De ideale vrouw voor Marc is dan ook een op benzine lopende vrouw met veel pk's.

Kaarten doet Marc ook met ons, alleen hartenjagen ligt hem niet zo maar hij is nou ook niet altijd de slechtste er zijn altijd mensen aanwezig die met de kop ergens anders zitten. Bij Klootzakken daarintegen is Marc de beste in de absolute President.

Als je Marc belt (want smsen doet hij niet) dan weet je soms niet of je Marc aan de telefoon hebt of Hans Teeuwen. Die doet hij dan ook te pas en te onpas na of je het wilt of niet