Jos aka Paaltje

Geef Jos een glas bier, en hij amuseert zich kostelijk! Zet hem midden op de hei met een glas bier en hij verveelt zich geen minuut. Maakt hem niet uit of er nu veel of weinig mensen zijn of er nu snoeiharde bagger of Norah Jones wordt gedraaid. Als er maar bier is.

Tot het bier op is Dan breekt de hel uit want dan moet er bier gehaald worden en aangezien de rest of te langzaam of te foul is om te halen dus Jos offert zich vaak op om iedereen van het bier te voorzien.

Zo waren we ooit al eens op vakantie in Terschelling. Jos zou de pot wel bij zich houden en munten halen en de consequentie was ook dat HIJ bier zou halen. Soms als je eenmaal achterloopt haal je dat niet meer in. Maar Jos was inmiddels al bekend bij het barpersoneel die soms niet konden tellen en ons NOG meer bier gaven.

Jos ik ook verreweg de lompste van het stel gooi er bier in vraag iets vreselijks stoms en hij doet het. (Gelukkig hebben we de fotos nog.) Zeg ook nooit iets tegen Jos om iets te doen wat je eigenlijk niet wilt. Een soort retorische vraag. Jos doet het. Ontbijt klaar maken, zn schaamhaar laten zien of een paal om te paaldansen te monteren. Hij doet het.

Wees gewaarschuwd!