Jonas aka Ganas

Zeg Jonas en je zegt "trekker" en "bloazen". Met Jonas is prima te kaarten en goede tegenstander totdat de nieuwe, of de oude, of de fossiele, of de zo oude dat ze geld waard zijnde editie van de BOERDERIJ in beeld komt. Dan is het gebeurt met de concentratie (wat al gauw gebeurt) en dan kun je er al vergif op in nemen wie er verliest.

Als we het over de inrichting van ons nieuwe hok hebben dan liggen we allemaal wel op 1 lijn. Tieten, Autos, Drank, enz. Maar dan Jonas: ik wil een grote poster van een vette 230pk trekker daar in de hoek. (niet dus)

Wat Jonas aan 2 koplampen in de verte kan aflezen is fantastisch te noemen:

  • Type trekker;
  • het aantal pks;
  • en van wie die is vaak ook nog wel.
Het verstand wat Jonas van trekkers heeft is dan ook VEEL. Een lopende trekker zoekmachine dus. Maar als het op vrouwen aankomt dan kan hij nog wel ff bij Willem in de leer. Hij ouwehoert graag met iedereen kent ook iedereen alleen daar blijft het vaak ook bij.

Jonas heeft geleerd voor hovenier dan loop je dus vaak buiten. Jonas is ook niet bang voor een beetje slecht weer maar zijn fiets wel. Hij zou ook niet gauw door slecht weer heen fietsen om bij je te komen of om te komen bouwen. Hij heeft wel een mobiel maar ja daar heb je het ook mee gezegd als je nou es belt als je te laat komt. (daar zijn die dingen handig voor hoor) Maar ja zon abbonoment hebben ze nog niet uitgevonden voor mensen die zo vaak moeten bellen.

Jonas is ook onze "vetmeister" en daar is hij GOED in. We mogen graag een bittergarnituurtje van Jonas nuttigen. Perfect gewoon

Over Jonas is gewoon teveel te vertellen je moet hem gewoon es ontmoeten dan verteld hij het je graag en dat zegt meer dan deze website.